עוגת שוקולד בציפוי גנאש שוקולד בצורת לב

מתכון לעוגת שוקולד הכי קלה והכי טעימה. פנקו את האהובים עליכם ליום אהבה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1+ 3/4 כוסות קמח תופח
3/4 כוס סוכר
1/2 כוס שוקולית
4 כפות קקאו
1 כוס שמן
4 ביצים
1/2 כוס חלב חמים
1 מיכל שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר
לקישוט: תלתלי שוקולד לבן
אופן הכנה
1 לחמם תנור ל 160 מעלות
2 לשמן תבנית
3 בקערה מערבבים את כל היבשים בקערה לשים את כל החומרים היבשים (קמח, סוכר,קקאו,שוקולית)
4 עושים גומה בתוך היבשים ומכניסים לגומה ביצים ושאר הרכיבים – חצי מיכל שמנת (החצי השני הוא לגנאש)
5 טורפים את כל התערובת עד שהיא חלקה וללא גושים
6 יוצקים לתבנית ומכניסים לתנור ל40 דקות או עד שמכניסים קיסם שיוצא יבש
7 שמים בבאן מרי או קלחת שוקולד מריר בקוביות וחצי מיכל שמנת שנשאר
8 מערבבים עד שהשוקולד נמס ושופכים על העוגה לאחר שהעוגה הצטננה
9 אפשר לקשט במה שרוצים – אנחנו שמנו תלתלי שוקולד לבן

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות