השפיץ – מבקרים במסעדת “ראצ’ה”

כשאוכל ואגו נפגשים – עמוס ונירוס במסעדת “ראצ’ה”

עמוס, שף ובעל מסעדה, ונירוס, טבח חובב החולם לפתוח מסעדה, הולכים ביחד לטעום את מנות הדגל של מסעדות נבחרות ברחבי הארץ בכדי ללמד את נירוס את רזי המטבח המקצועי. הפעם הם מבקרים במסעדת “ראצ’ה” הגיאורגית ופוגשים את לילי בן שלום וישראל שחר וטועמים את מנת “השפיץ” של המקום: חליה – קדירת עגל עם רימונים ובצל

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם: