השפיץ – כשאוכל ואגו נפגשים: עמוס ונירוס טועמים את מנת השפיץ של מסעדת "וונג"

עמוס, שף ובעל מסעדה, ונירוס, טבח חובב החולם לפתוח מסעדה, הולכים ביחד לטעום את מנות הדגל של מסעדות נבחרות ברחבי הארץ בכדי ללמד את נירוס את רזי המטבח המקצועי. הפעם הם מבקרים במסעדת “וונג” הויאטנימית, פוגשים את לירון ברנר וטועמים את מנת “השפיץ” של המקום: באן ביף (לחמניה ויאטנימית עם בקר), אוכל רחוב אסייתי משובח!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות