חרוסת

מתכון לחרוסת לפסח, חרוסת ביתית מתמרים ואגוזים, החרוסת הכי טעימה שתאכלו. חבל שפסח מגיע רק פעם בשנה

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
10 דק'
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

150 גרם אגוזי מלך טחונים
250 גרם או 1/2חבילה ממרח תמרים
3 כפות סילאן
3 כפות תירוש
1/2 כפית קינמון טחון
1 כף מיץ לימון
אופן הכנה
1 שמים בקערה את אגוזי המלך הטחונים, מוסיפים את ממרח התמרים, את הסילאן, את התירוש, את מיץ הלימון ואת הקינמון
2 מערבבים היטב את התערובת (אמורה להיות סמיכה) וטועמים
3 שומרים בצנצנת ומגישים עם מצות

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות