חריימה סלמון בפחות משעה

מתכון מהיר ופשוט לחריימה סלמון שיהיה מוכן תוך פחות משעה

זמן הכנה
15 דק'
דרגת קושי
בנוני
זמן הכנה כולל
35 דק'
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 כוס מים
1 קופסת רסק עגבניות
1 כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה חריפה
4 נתחי סטייק סלמון
חצי כוס שמן קנולה
4 שיני שום
6 פלפלים מתוקים יבשים
6 פלפלים חריפים יבשים
2 עגבניות
רבע כוס פטרוזיליה
רבע כוס כוסברה
1 לימון
אופן הכנה
1 כותשים את השום, קוצצים את עשבי התיבול וחותכים את הלימון לרבעים.
2 את העגבניות מגוררים ושומרים את המיץ שלהן.
3 מערבבים בקערה רסק העגבניות, המים והתבלינים עד לקבלת רוטב אחיד.
4 מחממים שמן בסיר רחב, מוסיפים את השום ואת כל הפלפלים המיובשים ומטגנים תוך כדי ערבוב קל עד שהשום מזהיב.
5 לאחר הזהבת השום מוסיפים את העגבניות המגוררות והמיץ, מערבבים אותם ומביאים לרתיחה.
6 מניחים את נתחי הסלמון בסיר מעל הרוטב, מפזרים מעל את הכוסברה והפטרוזיליה ומכסים.
7 מבשלים על להבה נמוכה כ-20 דקות כאשר פעם בכמה דקות פותחים ומרטיבים את הדגים ברוטב בעזרת כף.
8 בתום הבישול מכבים את הלהבה ומגישים לצד הלימון.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות