מתכון לסופגניות קלאסיות עם ריבה אדומה של ישראלה "אנג'ל" לוי

סופגניות תוצרת בית, עשירות וטעימות של ישראלה "אנג’ל" לוי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

המרכיבים לכ – 32 סופגניות במשקל של 40 גרם כל אחת:
1.5 כוס חלב
4 כפות שמן
2 ביצים
2 חלמונים
2 כפות קוניאק או יין
5 כוסות קמח (700 גרם)
20 גרם שמרים יבשים (או 50 גרם שמרים טריים)
10 גרם (1 שקית) משפר אפיה
4 כפות סוכר
ריבה או מילוי אחר לבחירה
אופן הכנה
1 מערבבים בקערת מיקסר את כל “הרטובים”: חלב, שמן, ביצים, חלמונים ויין או קוניאק
2 לתוך קערת המיקסר עם וו לישה מנפים את הקמח ומוסיפים את השמרים, משפר האפיה והסוכר ומתחילים ללוש כ – 10 – 8 דקות, מדי פעם עוצרים את המיקסר “מנקים” דפנות מבצק שנדבק וממשיכים ללוש עד לקבלת בצק רך וגמיש.
3 מעבירים לקערה משומנת מעט, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כשעה וחצי. (ניתן להכין את הבצק ולהעביר למקרר להתפחה של 6 שעות לפחות וניתן לשמור את הבצק כשלושה ימים במקרר)
4 מכינים ניירות אפיה מרובעים שחתוכים לגודל של כ – 10X10 ס”מ
5 לאחר ההתפחה או לאחר הוצאת הבצק מהמקרר מחלקים את הבצק לחתיכות של כ – 40 גרם כל אחת, מגלגלים לעיגול ומניחים על נייר האפיה החתוך

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: