המבורגר ביתי

זה ממש קל להכין בבית המבורגר, מנה שכל ילד אוהב וגם מבוגר! אל תשכחו את הרטבים

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

300 גרם שייטל טחון גס
450 גרם אונטריב טחון גס
250 גרם שפונדרה טחון גס
10 גרם (2 כפיות מלח)
15 גרם (3 כפיות) פלפל שחור טחון דק
200 מ”ל (1 כוס) משקה סודה
1 בצל קצוץ מטוגן עד להזהבה
5 לחמניות המבורגר
1 עגבניה פרוסה
5 עלי חסה רעננים
1 בצל פרוס
2 מלפפונים חמוצים פרוסים
לרוטב איולי ציפוטלה
2 פלפלי צ'יפוטלה
1 שן שום
1 כוס מיונז
אופן הכנה
1 בקערה מערבבים את כל סוגי הבשר הטחון.
2 מוסיפים את משקה הסודה והתבלינים ולשים כדקה עד ליצירת תערובת אחידה (יש להימנע מלישת יתר).
3 מוסיפים את הבצל המטוגן ומערבבים עד להיטמעות אחידה בבשר.
4 יוצרים קציצות במשקל 250- 200 גרם, בגובה 2 ס”מ .
5 מחממים מחבת כבדה (רצוי פסים) משומנת היטב ומניחים את הקציצות.
6 צולים משני הצדדים למידת העשייה הרצויה.
7 מכינים איולי ציפוטלה: לוקחים את שן השום ופלפלי הצ'יפוטלה, קוצצים דק ומערבבים לתוך המיונז
8 על בסיס הלחמניה יש להניח חסה, עגבניה, מלפפון חמוץ ובצל לפי הטעם.
9 מעל מניחים את הקציצה הצלויה. מגישים עם הרטבים מעל או לצד המנה.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות