מוס חלבה וקראסט פרלין ושומשום של מיקי שמו

הקינוח המושלם לאירוח של השף הענק מיקי שמו – מתכון מדהים למוס חלבה וקראסט פרלין ושומשום מתוך "מיקי שמו עושה בית ספר"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לשכבת הקראסט:
45 גרם שומשום לבן
200 גרם מחית פרלינה (אגוזי לוז)
50 גרם שוקולד לבן מומס
20 גרם חמאת קקאו
למוס חלבה:
300 מ”ל שמנת מתוקה
150 גרם גבינת מסקרפונה
50 גרם ממרח חלבה
1 כף רום
אופן הכנה
לקראסט:
1 קולים שומשום במחבת עד הזהבה קלה.
2 מערבבים בקערה את השוקולד הלבן המומס וחמאת הקקאו ומערבבים עם מחית הפרלין.
3 מוסיפים לתערובת את השומשום הקלוי ומערבבים.
4 משטחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפיה, או בין שני שקפים.
למוס חלבה:
1 מקציפים את כל המרכיבים במטרפה עד לקבלת מוס (פעולה יחסית קצרה בזכות גבינת המסקרפונה).
הרכבה:
1 מזליפים את המסה לתוך התבניות ועליה מניחים את קראסט החלבה והשומשום.
2 מקפיאים לשלוש שעות, מחלצים מהתבנית ומקשטים.
מוס חלבה וקראסט פרלין ושומשום של מיקי שמו
מוס חלבה וקראסט פרלין ושומשום של מיקי שמו

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם: