מוס חלבה וקראסט פרלין ושומשום של מיקי שמו
הקינוח המושלם לאירוח של השף הענק מיקי שמו – מתכון מדהים למוס חלבה וקראסט פרלין ושומשום מתוך "מיקי שמו עושה בית ספר"
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לשכבת הקראסט:
45 גרם שומשום לבן
200 גרם מחית פרלינה (אגוזי לוז)
50 גרם שוקולד לבן מומס
20 גרם חמאת קקאו
למוס חלבה:
300 מ”ל שמנת מתוקה
150 גרם גבינת מסקרפונה
50 גרם ממרח חלבה
1 כף רום
אופן הכנה
לקראסט:
1 קולים שומשום במחבת עד הזהבה קלה.
2 מערבבים בקערה את השוקולד הלבן המומס וחמאת הקקאו ומערבבים עם מחית הפרלין.
3 מוסיפים לתערובת את השומשום הקלוי ומערבבים.
4 משטחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפיה, או בין שני שקפים.
למוס חלבה:
1 מקציפים את כל המרכיבים במטרפה עד לקבלת מוס (פעולה יחסית קצרה בזכות גבינת המסקרפונה).
הרכבה:
1 מזליפים את המסה לתוך התבניות ועליה מניחים את קראסט החלבה והשומשום.
2 מקפיאים לשלוש שעות, מחלצים מהתבנית ומקשטים.
