קינוח פרפה חלווה של אבי ביטון

אבי ביטון מלמד את אורן חזן איך להכין קינוח חלווה קליל ומהיר עם בננות וטריק מיוחד לקצפת צמחית מחלב קוקוס. מתוך התוכנית “במטבח עם אמא”.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לפרפה:
250 מ”ל ממרח חלווה סילאן
1 מיכל חלב קוקוס
3 כפות סוכר
1 כפית תמצית וניל
200 גרם שוקולד מריר
200 גרם שמנת צמחית
להגשה:
שערות חלבה
2 בנוות פרוסות
1 כף מעדן משמש
1 כפית סוכר
אופן הכנה
הגנאש:
1 מרתיחים את השמנת ויוצקים על השוקולד, מערבבים היטב ומניחים בצד.
הפרפה:
1 מקציפים את חלב הקוקוס, מקפלים פנימה את ממרח החלבה ומעבירים לכלים אישיים.
2 מקפיאים למשך 3 שעות לפחות.
3 במחבת כבדה מקרמלים את הבננות עם המעדן והסוכר.
4 מגישים את הפרפה עם שערות חלווה וגנאש שוקולד נוזלי.
קינוח פרפה חלווה של אבי ביטון
קינוח פרפה חלווה של אבי ביטון

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: