ארטיק מסטיק נוסטלגי של שירן מתתיהו

המתכון המפורסם של שירן מתתיהו. ארטיק מסטיק טעים ונוסטלגי. טעם הילדות של רבים מאיתנו. ארטיק שמכינים אותו באמצעות תבנית אינגליש קייק. מתכון סופר מגניב, מקורי וקל להכנה.

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
6 שעות
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לגלידה מסטיק
250 מל׳ שמנת מתוקה
חבילת מסטיק בזוקה (רגילים או ג׳ולים)
3 כפות חלב מרוכז
2 כפות פודינג וניל
לגלידה וניל:
250 מל׳ שמנת מתוקה
כפית תמצית או מחית וניל
3 כפות חלב מרוכז
2 כפות פודינג וניל
צבעי מאכל לקצפת
להרכבה:
צבע מאכל ורוד
מיני מקלות ארטיק
סוכריות של מיימונס
אופן הכנה
לגלידה מסטיק:
1 בסיר קטן נשים 250 מ״ל שמנת מתוקה ומסטיקים. נביא לרתיחה תוך כדי ערבוב.
2 נסנן את התערובת. (חייב להוציא את המסטיק החוצה , כך שרק הטעם ישאר)
3 נוסיף צבע מאכל ג׳ל ורוד – צבע מאכל ללא גלוטן, עם פיגמנט גבוה, טבעוני ונכניס למקפיא לשעה לקירור מוחלט (או 4 שעות במקרר)
4 לאחר הקפאה נקציף את השמנת מסטיק למרקם יציב, נוסיף חלב מרוכז ונערבב בתנועות קיפול.
לגלידה וניל:
1 בקערת מיקסר נקציף 250 מ״ל שמנת למרקם יציב, נוסיף חלב מרוכז, תמצית וניל ופודינג וניל
2 נערבב בתנועות קיפול ונעביר לשקיות זילוף.
להרכבה:
1 נזלף בתבנית אינגליש קייק שכבה מגלידת המסטיק, שכבה מגלידת הוניל, שוב מהמסטיק ושוב מהוניל.
2 ננעץ מקלות ונכניס למקפיא ל6 שעות לפחות (רצוי לילה שלם)
3 נדחוף את הגלידה החוצה ונחלץ.
4 בעזרת סכין טבולה במים רותחים – נחתוך את הגלידות לגלידות אישיות.
5 אפשר לשדרג ולטבול בשוקולד לבן מיימומס וסוכריות

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם