תבשיל גולאש חורפי קל להכנה של רונית תברון

מתכון של רונית תברון לתבשיל ההונגרי שכולנו אוהבים. תבשיל גולאש חם, חורפי ומנחם שמתאים לכל ימות השנה ובעיקר לחורף.

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה וחצי
כשרות
בשרי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1.5 ק״ג נתח כתף בקר חתוך לקוביות גדולות
3 גזרים חתוכים גס
2 בצלים חתוכים גס
פלפל ירוק חתוך לקוביות
פלפל ירוק חריף חתוך גס
3 שיני שום
3 תפוחי אדמה קלופים חתוכים
כף זרעי קימל
1.5 כפות פפריקה מתוקה
3 עלה דפנה
1/2 כפית שבבי צ’ילי חריף
מלח ופלפל לפי הטעם
שליש כוס שמן זית לטיגון
אופן הכנה
1 במחבת עם כף שמן זית להקפיץ בצל, שום, גזר ופלפלים.
2 בסיר גדול ועמוק עם שמן זית לסגור את נתכי הבשר.
3 לתבל בקימל, פלפל שחור, מלח, ופפריקה ושבבי צ׳ילי.
4 להוסיף את הירקות לסיר הבשר, להוסיף כ 6 כוסות מים שיכסו את הבשר לערבב היטב. להביא לרתיחה.
5 להנמיך את הלהבה , לסגור מכסה לבשל על אש נמוכה כשעתיים. לתקן תיבול במידת הצורך, להוסיף תפוחי אדמה חתוכים גס לאורך, אם הנוזלים הצטמצמו, להוסיף מים רותחים.
6 לבשל כשעה נוספת. לבדוק את הבשר אם רך. במידת הצורך לבשל כחצי שעה נוספת.
@israel_food_channel

גולאש מושלם לסופש חורפי ☁️ #מתכוןקל של רונית תברון באתר ערוץ האוכל בשיתוף AEG #יאמי #מתכון #חורף

♬ Aesthetic – Tollan Kim

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    1 תגובות

    • 1

      גולש הונגרי

       2 הורי ילדי הונגריה אבא שלי חגג לפני שבוע 98 שנים ועדיין יודע לבשל . בהונגריה לא מבשלים גולש הונרי עם שמן זית אלא עם הרבה פפריקה ובלי זרעי קימל. קימל שייך למתכונים אחרים

       2 הורי ילדי הונגריה אבא שלי חגג לפני שבוע 98 שנים ועדיין יודע לבשל . בהונגריה לא מבשלים גולש הונרי עם שמן זית אלא עם הרבה פפריקה ובלי זרעי קימל. קימל שייך למתכונים אחרים
      יהודית קרפנר סנדובץ says:

    אולי יעניין אותך גם