גולש מאונטריב בקר בסמארט ליד
תבשיל גולש עשיר בטעמים עם בשר אונטריב איכותי שמכינים בסמארט ליד – עם אפשרות לשימוש בפונקצית סיר לחץ לזירוז תהליך הבישול
קרדיט: מעדני גורמה
זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
15 שעות
כשרות
בשרי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 ק"ג בשר אונטריב חתוך לקוביות
3 יחידות עצמות מח
500 גרם גרגירי חומוס יבשים שהושרו לילה במים ולאחר מכן הורתחו וסוננו פעמיים
1 כף גדושה כורכום
1 כף מלח דק
1 כף פלפל שחור גרוס
2 ראשי שום מפורקים וקלופים
3 בצלים בינוניים קצוצים
אופן הכנה
הכנה
1 מניחים את נתחי הבשר בתוך הסיר של מכשיר הנינג’ה סמארט ליד ומוסיפים 4 כוסות מים רותחים.
2 מדליקים את המכשיר ומזיזים את הסליידר למצב סיר לחץ. בוחרים בטמפרטורת HI ומכוונים את הזמן ל-15 דקות.
3 בסיום פעולת התכנית משחררים את הלחץ ומניחים במסננת את הבשר.
4 מחזירים את הסיר למכשיר, מזיזים את הסליידר למצב “טיגון באוויר / בישול” ובוחרים בתכנית “בישול / צריבה”.
5 מטגנים 3 בצלים קצוצים עד להזהבה ומוסיפים את הבשר, שיני השום, החומוס ועצמות המח.
6 מוסיפים 3 כוסות מים רותחים ואת כל התבלינים.
7 על מנת לסיים את הבישול ניתן להפעיל שוב על מצב סיר לחץ למשך שעה וחצי או לבשל בתכנית בישול איטי למשך שעתיים וחצי לפחות. במידה ובחרתם בתכנית בישול איטי יש להביא את הסיר לרתיחה על תכנית “בישול/צריבה” לפני המעבר לתוכנית בישול איטי.