ריזוטו גריסים ופטריות יער של ניר צוק

רוצים להפתיע עם מנה ממש כמו במסעדה ?

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 כוס גריסי פנינה
1 סלסלה קטנה פטריות שמפיניון
1 סלסלה קטנה פטריות שימאגי
20 ג’ פטריות פורציני מיובשות
1 בצל
0.75 כוס יין לבן
1 שמן זית
50 ג’ חמאה
50 ג’ פרמז'ן
אופן הכנה
1 מרתיחים 3 כוסות מים ,מוסיפים את הפטריות המיובשות ומבשלים כ 3 דקות ,מכבים את האש ושומרים
2 קוצצים את הבצל ומטגנים בסיר במעט שמן זית עד לשקיפות
3 חותכים את פטריות השמפניון לרבעים ומורידים לפטריות השימאגי את החלק התחתון שמתחת לרגל הפטרייה , מוסיפים לסיר עם הבצל ומבשלים כ 5 דקות נוספות
4 מוסיפים לסיר את הגריסים ומטגנים כדקה נוספת
5 מוסיפים את היין ומבשלים עד אידוי מוחלט
6 מוסיפים את הציר פטריות מיובשות שהכנו בהתחלה ומערבבים , חוזרים על הפעולה עד שהגריסים רכות
7 כשהגריסים רכות מוודאים שאין יותר מידי נוזלים בסיר ובמידה וכן מבשלים עוד קצת לאידוי שאר הנוזלים , מוסיפים חמאה ופרמזן , מתבלים במלח ופלפל

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות