אננס על האש של עומר מילר – פינוק עצמאות
השף עומר מילר עם פינוק מתוק ליום העצמאות: אל תפספסו את מנת האננס על האש, מתוך התכנית “שף על האש”
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
2 אננס טריים קלופים וחתוכים לקוביות
2 שיפודי עץ
לרוטב:
0.5 כוס דבש
2 ענפי למון גראס
3 ס”מ ג’ינג’ר כתוש
מעט עלי לואיזה
0.5 כוס מים
אופן הכנה
1 מערבבים את כל חומרי הרוטב ומחממים מעט בסיר קטן.
2 טובלים את האננס ברוטב וצולים על הגריל קלות.
