אנטריקוט על המנגל – מתכון מושלם לסטייק עסיסי וצרוב בדיוק כמו שצריך

מחפשים איך להכין אנטריקוט עסיסי על האש? מתכון פשוט ומדויק למנגל שיבטיח נתח רך, מתובל ועם צריבה מושלמת – כל הסודות לסטייק המושלם בגריל הביתי של אמישרגז.

זמן הכנה
10 דקות עבודה
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
חצי שעה
כשרות
בשרי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

שני סטייקים אנטריקטוק 600 גר׳ כל אחד
צ׳ימיצו׳רי
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן הכנה
1 מחממים את הגריל לפני השימוש במכסה סגור.
2 מוציאים את הסטייקים מהמקרר כשעה לפני ההכנה כדי שיגיעו לטמפרטורת החדר
3 כאשר הגריל חם מספיק מניחים את הסטייקים על הרשת העליונה וצולים כך בחום נמוך עד לחום פנימי של כ- 7 מעלות פחות מהטמפרטורה הרצויה.
4 לפני שמגיע לטמפרטורה הוז מדליקים את כירת האינפרה (הכירה שבצד הגריל) ומביאים אותה לחום גבוה.
5 מעבירים את הסטייקים לכירה וצולים כ- 45 שניות מכל צד לקבלת חריכה טובה .
6 מוציאים, נותנים לנתח לנוח כ- 7 דק (הסטייק ימשיך לעלות טמפרטורה והנוזלים יתפזרו שוב בנתח) ורק לאחר מנוחה חותכים ומגישים עם צ׳ימיצורי או כל מתבל אחר מועדף. בתאבון

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם