אנטריקוט על המנגל – מתכון מושלם לסטייק עסיסי וצרוב בדיוק כמו שצריך
מחפשים איך להכין אנטריקוט עסיסי על האש? מתכון פשוט ומדויק למנגל שיבטיח נתח רך, מתובל ועם צריבה מושלמת – כל הסודות לסטייק המושלם בגריל הביתי של אמישרגז.

זמן הכנה
10 דקות עבודה
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
חצי שעה
כשרות
בשרי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
שני סטייקים אנטריקטוק 600 גר׳ כל אחד
צ׳ימיצו׳רי
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן הכנה
1 מחממים את הגריל לפני השימוש במכסה סגור.
2 מוציאים את הסטייקים מהמקרר כשעה לפני ההכנה כדי שיגיעו לטמפרטורת החדר
3 כאשר הגריל חם מספיק מניחים את הסטייקים על הרשת העליונה וצולים כך בחום נמוך עד לחום פנימי של כ- 7 מעלות פחות מהטמפרטורה הרצויה.
4 לפני שמגיע לטמפרטורה הוז מדליקים את כירת האינפרה (הכירה שבצד הגריל) ומביאים אותה לחום גבוה.
5 מעבירים את הסטייקים לכירה וצולים כ- 45 שניות מכל צד לקבלת חריכה טובה .
6 מוציאים, נותנים לנתח לנוח כ- 7 דק (הסטייק ימשיך לעלות טמפרטורה והנוזלים יתפזרו שוב בנתח) ורק לאחר מנוחה חותכים ומגישים עם צ׳ימיצורי או כל מתבל אחר מועדף. בתאבון
