פיצה יוונית של אביב משה

כשהעולם היווני והעולם האיטלקי נפגשים, התוצאה היא פיצה עם חצילים שאי אפשר להפסיק לזלול

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק:
5 כוסות קמח
6 כפות שמן זית
1 חבילת שמרים
2 כוסות מים פושרים
2 כפיות מלח
2 כפיות סוכר
לרוטב:
2 כוסות עגבניות שרי תמר טחונות ומסוננות
3 כפות שמן זית
3 כפות עלי ריחן קצוצים
1 מעט צ’ילי
1 מלח
לתוספות:
10 פרוסות חציל מטוגנות
100 גרם גבינת פטה מגורדת
20 זיתי קלמטה מגולענים
1 עגבניות שרי תמר
2 כפות זעתר טרי
2 כפות זעתר טחון
אופן הכנה
1 להכנת הבצק מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה
2 מוסיפים לקערה את שמן הזית ומעבירים למיקסר עם וו לישה
3 מערבבים כ- 2 דקות ומוסיפים את המים בהדרגה
4 מניחים לתפיחה של 45 דקות
5 מערבבים את כל חומרי הרוטב
6 מרדדים את הבצק לעיגול
7 יוצקים מעל את הרוטב
8 מפזרים את התוספות
9 אופים בתנור שחומם מראש ל-250 מעלות
10 מגישים חם
פיצה יוונית של אביב משה
פיצה יוונית של אביב משה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות