לביבות עדשים ירוקות ב-20 דקות

מתכון מושלם ללביבות עדשים ירוקות, אין טעים כזה!!

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 כוס עדשים ירוקות
1 כוס שיבולת שועל
חצי כוס עלי פטרוזיליה
3 ביצים L
200 גרם גבינת פטה חתוכה לקוביות
1 שקית תרד טרי, שטוף וקצוץ גס
1 קליפה מגוררת מלימון
2 כפיות מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 כוס קמח תופח
חופן עלי בזיליקום קצוצים גס
אופן הכנה
1 מעבירים את העדשים לסיר, מכסים במים ומביאים לרתיחה
2 מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים עד לריכוך מלא – כ-15 דקות
3 מסננים היטב ומקררים
4 מערבבים את כל החומרים למעט הקמח. מוסיפים קמח ומערבבים עד לאיחוד.
5 מעבירים למקרר להתייצבות
6 מחממים מחבת, מוסיפים 1-2 כפות שמן
7 יוצרים לביבות ומטגנים על אש בינונית 3 דקות מכל צד

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות