גרבדלקס – סלמון בכבישה ביתית של עומר מילר ומיכל אנסקי
עומר מילר ומיכל אנסקי עם מתכון לסלמון כבוש, מתוך התוכנית "הכי טרי שיש"
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
200 גרם פילה סלמון טרי
1/2 כוס שמיר קצוץ
1 כוס סוכר
1 כוס מלח
1 כף זרעי שומר
מעט כוכבי אניס
1 כף גרגרי כוסברה
1 כף גרגרי פלפל אנגלי
אופן הכנה
1 מניחים את הסלמון על ניילון נצמד כשהעור כלפי מטה.
2 מפזרים מעל שמיר קצוץ.
3 מערבבים בקערה סוכר ומלח ומפזרים מעל הדג. מתבלים גם בשומר, אניס, כוסברה ופלפל אנגלי.
4 סוגרים את הניילון הנצמד ומניחים במקרר למשך הלילה.
5 מסירים את הניילון ושוטפים את הדג במים קרים. מייבשים היטב במגבת.
6 פורסים את הדג לפרוסות דקיקות לכיוון הזנב.
7 מגישים.