גראטן תפוחי אדמה וערמונים של עומר מילר ומיכל אנסקי

עומר מילר עם מתכון פשוט ומהיר לגראטן תפוחי אדמה וערמונים טעים שכל אחד יכול להכין בבית, מתוך התוכנית "הכי טרי שיש"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

5 תפו”א קלופים
5 ארטישוק ירושלמי
1 חבילה ערמונים בוואקום
10 עלי מרווה
10 ענפי טימין
1 בצל לבן גדול
100 גרם גבינת עזים מסוג סנט מור
1 מיכל שמנת מתוקה
1 אגוז מוסקט מגורר
100 גרם גבינת פרמזן
אופן הכנה
1 פורסים בעזרת מנדולינה את תפוחי האדמה והארטישוק הכי דק שניתן.
2 קוצצים את הערמונים גס.
3 בקערה מערבבים את הארטישוק, תפוחי האדמה והערמונים עם המרווה, הטימין, אגוז המוסקט וגבינת העזים.
4 מסדרים את המרכיבים בשכבות ויוצקים את השמנת על הכל. מתבלים היטב ומפזרים פרמזן.
5 אופים מכוסה ברדיד אלומיניום בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך שעה.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות