מעטפות עלי גפן בסלט קוסקוס על יוגורט כבשים של אבי ביטון
אבי ביטון מלמד את עידו מוסרי ואימו להכין מעטפות עלי גפן בסלט קוסקוס על יוגורט כבשים
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
20 עלי גפן במי מלח (מהשוק)
קוסקוס (קוסקוס מוכן להכנה מהירה)
1/2 חבילה שמיר
1/2 חבילה פטרוזיליה
1/2 חבילה בזיליקום
4 כפות שמן זית
100 גרם שקדים שלמים
50 גרם חמוציות מיובשות
מלח
פלפל
יוגורט כבשים איכותי להגשה
3 כפות סילאן
אופן הכנה
1 מערבבים את כל חומרי הסלט.
2 ממלאים את כל העלים בכף סלט.
3 מגישים על יוגורט.
4 מטפטפים סילאן ושמן זית.