טבית עירקית כמו של סבתא

מתכון לטבית – חמין בנוסח עירקי של עוף ואורז

זמן הכנה
שעה וחצי
דרגת קושי
בנוני
זמן הכנה כולל
15 שעות
כשרות
בשרי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

3 כפות שמן
3 כוסות אורז
2 בצלים קצוצים דק
3 שוקיים עוף
3 ירכיים עוף
2 כפיות מלח
2 כפות רסק עגבניות
1 כפית פלפל שחור
2 כפיות בהרט
3 כפיות פפריקה מתוקה
5 כוסות מים
אופן הכנה
1 מזהיבים את הבצל עם השמן בסיר.
2 מוסיפים את התבלינים ואת רסק העגבניות ומערבבים היטב
3 מוסיפים את נתחי העוף ומטגנים קלות מכל הצדדים.
4 מוסיפים כוס מים, סוגרים את המכסה ומשאירים על האש למשך 10 דקות.
5 מוסיפים 4 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
6 מוסיפים 3 כוסות אורז משאירים לרתיחה עם מכסה סגור למשך כ- 3 דקות ומנמיכים את הלהבה עד שכל המים נספגים.
7 מניחים על פלטת שבת למשך כ- 12 שעות לפחות.
8 לאחר 12 שעות פותחים את המכסה ומגישים חם.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות