סלט קייצי עם גבינת גאודה עזים

מתכון לסלט קייצי ומרענן עם פירות, ירקות, קשיו וגאודה עזים ברוטב מפתיע עם ליקר תפוזים. מתכון של הקונדיטורית ליאור משיח

בשיתוף עם א. סיימן סחר והכרם

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דק'
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

הסלט:
2 אפרסקים
200 גר' עגבניות שרי צבעוניות
70 גר' קוביות גאודה עזים מיושנת
100 גר' אגוזי קשיו קלויים
עלי חסה טרייה / מנגולד
קוביות מאבוקדו בשל אחד גדול או 2 קטנים
רוטב ליקר תפוזים מתקתק:
2 כפות קוואנטרו
1/3 כוס שמן זית
2 כפות דבש
3 כפות מיץ תפוזים
קורט מלח ים אטלנטי
קורט פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל-160 מעלות.
2 מפזרים את הקשיו על מגש אפייה מרופד בנייר אפייה וקולים בתנור שחומם מראש כ-10 דקות. מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר.
3 בצנצנת שמים את כל החומרים לרוטב ומשקשקים היטב. טועמים, מתקנים טעמים אם צריך ומניחים בצד עד שלב ההגשה.
4 קוצצים את עלי החסה או המנגולד לרצועות דקות, ושמים בקערת ערבוב גדולה.
5 חוצים את עגבניות השרי, אם הן גדולות חותכים לרבעים, ומוסיפים גם אותן לקערת הערבוב.
6 מגלענים את האפרסקים וחותכים לרבעים או לשמיניות, תלוי בגודל האפרסקים ומוסיפים לקערת הערבוב.
7 מערבבים היטב, ומעבירים לצלחת הגשה.
8 מסדרים מלמעלה את האבוקדו, הגאודה מסדרים מלמעלה את האבוקדו והגאודה
9 מפזרים מעל את הקשיו. ומגישים
סלט עם גאודה
הכי קייצי שיש. צילום: ערוץ האוכל

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות