בורקס דפי אורז במילוי תפוח אדמה כשר לפסח

ללא גלוטן, כשל"פ, בורקס מדפי אורז במילוי מדהים של תפוחי אדמה ובצל מטוגן

זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
50 דק'
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

12 דפי אורז
מים קרים לטבילת הדפים
1 ביצה לבלילת המים
1 ביצה להברשה
שומשום לבזוק מלמעלה
למלית תפוחי אדמה:
4 תפוחי אדמה גדולים
בצל קצוץ מטוגן
מלח ופלפל לפי הטעם
1/4 כפית אבקת מרק בצל
אופן הכנה
1 מבשלים את תפוחי האדמה בסיר עם מים עד שהם מגיעים לריכוך, ומועכים לפירה
2 מערבבים עם הבצל המטוגן, אבקת מרק, מלח ופלפל
3 מערבבים ביצה בתוך המים לדפי האורז היטב, טובלים דף למספר שניות בתוך הבלילה ומניחים על משטח. ממלאים בכף מהפירה ומקפלים מהצדדים תחילה, ואז מגלגלים. מורחים בביצה ומפזרים שומשום
4 מסדרים את הבורקס על תבנית עם נייר אפייה משומן ומכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות ל 20 דקות, לפעמים יותר, עד שנייר האורז משחים וקריספי

טיפים לבורקס דפי אורז:

  • טובלים את הנייר ממש לשניות אחדות
  • יש להניח את המלית ממש במרכז כדי שלא תדלוף החוצה
  • כדאי לחכות שהבורקס זהוב מבחוץ

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות