לחמניות ללא גלוטן לפסח

לחמניות גבינה ברזילאיות, ללא גלוטן וכשרות לפסח. הן טעימות בטירוף, רכות עם מרקם מושלם

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

500 גרם קמח טפיוקה
1 כוס חלב
1/3 כוס שמן זית
1 כפית מלח
2 ביצים
200 גרם מוצרלה מגורדת
100 גרם גרנה פדנו מגורדת
אופן הכנה
1 מחממים תנור לחום 190 מעלות בטורבו
2 מחממים בסיר קטן חלב, שמן זית ומלח עד שהתערובת חמה אבל לא רותחת
3 מכניסים לקערת מיקסר עם וו גיטרה את קמח הטפיוקה, ולאט לאט מערבבים את התערובת עם הטפיוקה כשהמיקסר על מהירות נמוכה
4 אחרי שקיבלנו תערובת עם גושים קטנים, נותנים לקמח לנוח ולהתקרר ל 2 דקות
5 מפעילים שוב את המיקסר על מהירות בינונית ומוסיפים ביצים – מערבבים 2 דקות
6 מוסיפים את הגבינות וממשיכים לערבב
7 על 2 תבניות עם נייר אפייה מכדררים ומניחים בידיים רטובות כדורי בצק
8 אופים כ 20 דקות עד שהלחמניות מזהיבות ומגישים מיד

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות