עוגת בננה ללא גלוטן ב 5 דקות

מתכון לעוגת בננה קלה להכנה, ללא גלוטן, טעימה בטירוף עם פחות רגשות אשמה

זמן הכנה
5 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

4 בננות בשלות מאוד
4 ביצים m
כוס סוכר קוקוס (150 גר)/ סוכר חום/ תחליף סוכר
1/3 כוס שמן זית איכותי (60גר)
כוס וחצי (160 גר) קמח שיבולת שועל לל״ג / קמח כוסמת/ חצי חצי / לשלב (עם 100 גר קמח שיבולת ו60 גר קמח כוסמת המרקם והטעם בעיני יצאו הכי טובים)
כפית קינמון
חצי כפית מלח
כף אבקת אפיה (15גר)
חצי כפית סודה לשתיה
תוספות לבחירה אופציונלי – 50 גר שוקולד מריר, שליש כוס אגוזים פקאנים או שקדים.
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 175 מעלות
2 מועכים בננות עם מזלג , אני בכוונה לא מועכת היטב, אני אוהבת שנשארים מעט צ׳אנקים של בננות
3 מוסיפים ביצים, סוכר קוקוס, ושמן זית
4 מוסיפים יבשים ומערבבים לתערובת אחידה ללא גושים
5 מוסיפים תוספות לבחירתכם
6 אופים 175 מעלות עד שקיסם יוצא יבש עם פירורים לחים בערך כ45דק אבל תבדקו לפני
טיפ טעים:
1 כדאי למם בבוקר 5 דקות בטוסטר ולמרוח טחינה גולמית עם קצת סילאן 🙂
הכי טעים לארוחת בוקר עם טחינה גולמית ופרוסות בננה מעל. צילום: עומר שפירא

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות