קרם גבינה וקרם אגוזים של מיקי שמו

מוס גבינה טעים וקל להכנה עם חטיפי שוקולד רבע לשבע ושברי אגוזי לוז מקורמלים. מתוך "אין כמו בבית" (ספיישל שבועות)

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

375 מ”ל שמנת מתוקה
190 גרם גבינת לבנה 5%
1 כפית תמצית וניל
1 גרידת לימון
50 גרם אבקת סוכר
1 כף אינסטנט פודינג וניל
לקישוט:
100 גרם שברי אגוזי לוז מקורמלים
10 גרם גרגרי מקל וניל
לתחתית:
רבע לשבע
אופן הכנה
1 מכינים את מוס הגבינה: במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים את כל החומרים יחדיו עד לקבלת קציפה רכה אך יציבה.
2 מרכיבים ומגישים: מניחים בכל תחתית רבע לשבע, מוזגים עד גובה 2/3, מקשטים במעט אגוזי לוז מקורמלים וגרגרי מקל וניל ומגישים.
קרם גבינה וקרם אגוזים של מיקי שמו
קרם גבינה וקרם אגוזים של מיקי שמו

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות