הגפילטע של מסעדת קיטון

הגעתם לגיל שאפשר להתחיל (להכין בבית גפילטע פיש). מי שמכיר ואוהב – זה מעדן, עם מתכון לגפילטע אורגינל של מסעדת קישון – תופתעו מהתוצאה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לקציצות דגים:
דג קרפיון נקי מעצמות וללא עור
כף שטוחה מלח
1 כפית פלפל לבן
2 כפות סוכר
2 בצלים חתוכים גס
2 ביצים קשות
2 ביצים חיות
3/4 כוס קמח מצה
לציר:
מים
מלח, סוכר ופלפל לפי הטעם
4 בצלים חתוכים גס
האידרה של הדג
אופן הכנה
1 טוחנים במטחנת בשר את בשר הדג
2 הבצל והביצים הקשות ומעבירים לקערה
3 מוסיפים קמח מצה ומערבבים
4 מוסיפים את הביצים החיות ומתבלים, מערבבים
5 מניחים בצד לחצי שעה לפחות
6 בנתיים ממלאים סיר גדול עם מים ומוסיפים
7 מלח, סוכר, פלפל לבן, גזר, בצלים ואת אידרת הדג ומביאים לרתיחה
8 לאחר הרתיחה מבשלים במצב רתיחה עדינה כחצי שעה
9 בשלב זה ניתן להוציא את האידרה אבל אם יש מקום בסיר לקציצות לא חייבים להוציא
10 יוצרים קציצות בגודל שאתן אוהבים
11 מכניסים לציר המבעבע למשך כ 45 דקות
12 מוציאים את הקציצות לצלחת הגשה ומסדרים מעל כל קציצה עיגול גזר
13 את הציר מסננים ומכניסים למקרר ליצירת ג'לי ציר שנהוג להגיש בתוספת חזרת ליד קציצת הגפילטע

באדיבות משרד החוץ

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות