פאדג' קרמל מלוח בציפוי שוקולד של מיקי שמו
ממתק נהדר וקל להכנה ליל הסדר, מתוך "אין כמו בבית" (ספיישל פסח)
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
345 גרם (1 כוס- כ 10 יחידות) תמרים מגולענים
1/3 כוס (80 מ”ל) טחינה גולמית משומשום מלא
קורט מלח ים אטלנטי
30 גרם (2 כפות) סילאן
לציפוי:
200 גרם שוקולד מריר מומס
אופן הכנה
1 מערבבים את התמרים יחד עם הטחינה, סירופ אגבה והמלח במעבד מזון ומערבבים עד לתערובת אחידה.
2 מעבירים לתבנית בגודל 12X22 ס”מ ומקפיאים למשך שעתיים
3 חותכים ל- 18 חתיכות וטובלים בשוקולד מריר.