פאדג' קרמל מלוח בציפוי שוקולד של מיקי שמו

ממתק נהדר וקל להכנה ליל הסדר, מתוך "אין כמו בבית" (ספיישל פסח)

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

345 גרם (1 כוס- כ 10 יחידות) תמרים מגולענים
1/3 כוס (80 מ”ל) טחינה גולמית משומשום מלא
קורט מלח ים אטלנטי
30 גרם (2 כפות) סילאן
לציפוי:
200 גרם שוקולד מריר מומס
אופן הכנה
1 מערבבים את התמרים יחד עם הטחינה, סירופ אגבה והמלח במעבד מזון ומערבבים עד לתערובת אחידה.
2 מעבירים לתבנית בגודל 12X22 ס”מ ומקפיאים למשך שעתיים
3 חותכים ל- 18 חתיכות וטובלים בשוקולד מריר.
פאדג' קרמל מלוח בציפוי שוקולד של מיקי שמו
פאדג' קרמל מלוח בציפוי שוקולד של מיקי שמו

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות