בראוניז פאדג' פשוטים וקלים להכנה
מתכון לבראוניז במרקם פאדג' הכי קלים להכנה, עסיסיים מאוד וטעימים
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
תבנית עוגה בקוטר 25 ס"מ
3 ביצים
230 גרם סוכר (כוס + כף)
100 גרם קמח (חצי כוס)
2 כפות קקאו ללא סוכר
170 גרם חמאה (3/4 כוס)
200 גרם שוקולד אפייה מריר (2 חבילות)
חצי חבילת שוקולד לבן
מעט שוקולד צ'יפס
אופן הכנה
1 ממיסים את השוקולד עם החמאה בבן מארי או במיקרוגל.
2 בקערה טורפים את הביצים עם הסוכר עד שהתערובת מקציפה ומלבינה.
3 לאחר מכן יוצקים את השוקולד המומס, מערבבים בעזרת מרית
4 שופכים פנימה את הקמח והקקאו, מערבבים תמיד עם מרית תוך כדי ערבוב
5 חותכים שוקולד לבן לחתיכות ואז מוסיפים את החתיכות לבלילת הבראוניז וכן את השוקולד צ'יפס המריר.
6 יוצקים את התערובת לתבנית עוגה בקוטר 25 ס"מ.
7 אופים במשך 23 דקות ב-180 מעלות. 25 עד 30 לבראוניז פחות רך. מניחים להתקרר במשך שעה אחת לפני החיתוך