מחבצת עם סלט פירות של תומר בלס

סלט פירות עם טוויסט מטורף!

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 מחמצת
1 שמן זית
מצרכים לסלט פירות:
1 פירות מגניבים (לדוג’: אגס, אפרסמון, תות, ענבים, תמרים, אבוקדו, תפוז)
1 עלי בזיליקום
1 שמן זית
מחבצת
צילום: נופר בוגנים מחבצת

אופן הכנה

אופן הכנה
1 לוקחים מחמצת ומוסיפים מים שתהיה דלילה. שמים בסקוויזר (בקבוק לחיץ)
2 משמנים מחבת עם מעט שמן זית וכשהוא חם יוצקים לתוך המחבת את המחבצת למשך 2-3 דקות מכל צד עד להשחמה (כמו שפעם היינו עושים פנקייק)
3 מורידים מהאש, מניחים על צלחת שטוחה ומורחים ממרח טחינה סילאן ועליו סלט פירות
סלט פירות:
1 חותכים לרבועים קטנים את הפירות הבאים: תפוח, אגס, אפרסמון, תות, ענבים, תמרים, קוביות אבוקדו, מיץ תפוז סחוט ומעט בזיליקום
2 סוחטים מיץ מ 1/2 תפוז לתוך הסלט ומוסיפים מעט שמן זית. מערבבים טוב. ניתן להוסיף כל פרי שבא לכם

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: