מתכון למרגריטה קפואה בנינג'ה דיטקט
הקיץ כבר כאן וזה הזמן להתרענן עם מרגריטה נהדרת שתהיה מושלמת לאירוח הבא שלכם!

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
10 דקות
כשרות
פרווה
מרכיבים
כמות מספיקה ל


מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
180 מ"ל טקילה (¾ כוס)
90 מ"ל ליקר תפוז (קואנטרו/טריפל סק) (⅓ כוס + כף)
60 מ"ל מיץ ליים סחוט טרי (¼ כוס)
1 כף סירופ אגבה/סוכר (או לפי הטעם)
3 כוסות קרח (אפשר להוסיף עוד לפי הסמיכות הרצויה)
אופציונלי: קליפת ליים מגוררת לשדרוג
להכנת שכבת כתר מלח:
חצי כוס מלח שולחן דק, לימון פרוס לחתיכות למריחה על הכוס.
אופן הכנה
1 מכינים את הכוסות: מוזגים את המלח לצלחת שטוחה (מומלץ לצלחת עם שוליים כדי שהמלח לא ישפך), לוקחים פלח לימון ומורחים את שולי הכוס כדי להרטיב ולתת מעט טעם חמצמץ בלגימה, אחרי ששולי הכוס רטובים מעט מהלימון טובלים אותם במלח ששמנו בצלחת ליצירת שכבה דקיקה של מלח (שימו לב שלא ידבק יותר מדי כדי שהמלח לא ישתלט על הטעם). מניחים בצד.
2 חותכים כמה פלחי לימון או מקלפים כמה חתיכות מקליפת הלימון/ליים לקישוט הכוס, ומניחים בצד לשימוש בהמשך.
3 מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר נינג׳ה, מדליקים את המכשיר, בוחרים בתוכנית בלנד סנס ומפעילים, הבלנדר יחל בפעולה ואחרי כמה שניות יתאים את התוכנית המתאימה. בתום הפעולה מוזגים את המרגריטה לכוסות מקשטים בפלח/קליפת הלימון שהכנו קודם ומגישים מיד (כדי שהקרח לא ימס).
*אזהרה – צריכה מוגברת של אלכוהול מסכנת חיים ומזיקה לבריאות