פריטטה של עשבי תיבול וגבינת עיזים של אבי ביטון

בלבולי ביצים: פריטטה של עשבי תיבול וגבינת עיזים של אבי ביטון וקובי אריאלי מתוך התוכנית “ארוחת שבת”.

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מרכיבים ל 6-8 מנות:
0.5 כוס שמן זית
10 ביצים
0.5 מיכל שמנת מתוקה
1 צרור עלי תימין
1 צרור נענע
1 צרור כוסברה
1 צרור פטרוזיליה
2 כוסות עלי תרד
200 גרם גבינת עיזים
200 גרם גבינת פטה מפוררת
200 גרם גבינת קשקבל מגוררת
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
1 מחממים תנור לחום למצב גריל. מחממים במחבת (שאפשר להכניס לתנור) את שמן הזית.
2 קוצצים את עשבי התיבול וחותכים את התרד לרצועות.
3 טורפים בקערה את הביצים עם השמנת, עשבי התיבול והתרד ומתבלים במלח ובפלפל, יוצקים את התערובת למחבת ומטגנים 4 דקות.
4 חותכים את גבינת העיזים לפרוסות של 1 ס”מ, ומפזרים מעל הפריטטה את שני סוגי הגבינות.
5 אופים את הפריטטה בתנור כ-10 דקות, עד שהגבינות נמסות והיא מזהיבה.
פריטטה אבי ביטון
פריטטה של עשבי תיבול וגבינת עיזים של אבי ביטון

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות