פריטטה פטריות עם גבינות של ג'קי אזולאי

ג׳קי מכינה פריטטה מושלמת לשבת בבוקר מתוך ״ספיישל ארוחות בוקר״ – פשוט וקל להכנה וטעים כל כך

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מעט שמן זית
2 בצלים בנוניים
סלסלת פטרית טריות פרוסה
חצי צרור פטרוזילה קצוצה
מעט מלח
מעט פלפל שחור גרוס
5 ביצים
100 גרם פרמז’ן
חצי מיכל שמנת מתוקה
4-5 מטבעות גבינת עיזים ( ניתן להשתמש בגליל ולפרוס בפורס ביצים)
אופן הכנה
1 מערבבים בקערה את הביצים , הפרמז’ן והשמנת המתוקה.
2 מחממים שמן בסיר רחב ( שמתאים לתנור) ומוסיפים את הבצל ומטגנים קלות.
3 מוסיפים את הפטריות ומטגנים עוד כ 2 דקות .
4 .שופכים פנימה את מאסת השמנת, פרמז’ן, ביצים ומתבלים במלח ופלפל .
5 מניחים מעל את מטבעות גבינת העיזים ומעבירים את הסיר לתנור שחומם מראש לחום גבוה למשך חמש דקות .
פריטטת פטריות של ג'קי אזולאי
פריטטת פטריות של ג'קי אזולאי

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות