צ'יפס בטטה מטוגן קריספי במיוחד

תחממו שמן, זה הולך להיות המתכון לצ'יפס בטטה הקבוע שלכם בבית

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
פרווה

מתכון שהולך טוב עם בירה לאגר ?

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 בטטות
1 חלבון ביצה
חצי כוס קורנפלור
תבלינים: מלח, פלפל, פפריקה, אבקת שום
שמן חמניות לטיגון
אופן הכנה
1 חותכים בטטה למקלות בעובי 6 מ"מ
2 משרים את הבטטות במים לחצי שעה ומייבשים היטב בטפיחות קלות
3 מחממים שמן בסיר עד שמגיע ל 170 מעלות
4 בקערה מקפיצים את מקלות הבטטה עם חלבון ביצה, עד כל המקלות מצופות בחלבון
5 שופכים את תערובת הקורנפלור ותבלינים על הצ'יפסים שמכוסים חלבון ביצה עד שכל המקלות מכוסים ועטופים בתערובת
6 זורקים (בזהירות) לשמן לכ 3-4 דקות, מוציאים ומניחים להתקררות על נייר סופג

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות