צ'יפס בטטה מטוגן קריספי במיוחד

תחממו שמן, זה הולך להיות הצ'יפס הקבוע שלכם בבית

מערכת
05.12.2021

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 בטטות
1 חלבון ביצה
חצי כוס קורנפלור
תבלינים: מלח, פלפל, פפריקה, אבקת שום
שמן חמניות לטיגון
אופן הכנה
1 חותכים בטטה למקלות בעובי 6 מ"מ
2 משרים את הבטטות במים לחצי שעה ומייבשים היטב בטפיחות קלות
3 מחממים שמן בסיר עד שמגיע ל 170 מעלות
4 בקערה מקפיצים את מקלות הבטטה עם חלבון ביצה, עד כל המקלות מצופות בחלבון
5 שופכים את תערובת הקורנפלור ותבלינים על הצ'יפסים שמכוסים חלבון ביצה עד שכל המקלות מכוסים ועטופים בתערובת
6 זורקים (בזהירות) לשמן לכ 3-4 דקות, מוציאים ומניחים להתקררות על נייר סופג

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: