ברבוניות מטוגנות של יחי זינו עם תומר בלס

נמאס לכם מהחרימה? הנה מתכון לברבוניות מטוגנות שיחטפו מהצלחת מרוב שזה טעים! מתוך “סיפור על אהבה ולחם” עם תומר בלס האופה הירושלמי – מתארח יחי זינו

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

ברבוניות מטוגנות
500 גרם ברבוניות טריות
מלח שולחן ופלפל שחור גרוס
תערובת קמח לטיגון
1 ליטר שמן סויה/קנולה לטיגון
תערובת הקמחים לציפוי
70% קמח לבן / כוסמין לבן
20% קורנפלור
10% קמח תירס
ברבוניות מטוגנות של יחי זינו. צילום: שני בריל
ברבוניות מטוגנות של יחי זינו. צילום: שני בריל
אופן הכנה
ברבוניות מטוגנות
1 שוטפים טוב את הברבוניות במי קרח, מניחים אותן בקערה גדולה עם הרבה מים וקרח לחמש דקות, מנקים את הבטן מדם תחת מים זורמים או עם מברשת שיניים ומניחים במסננת.
2 ממליחים את הדגים טוב!! במלח שולחן.
3 מקמחים אותם ומנערים טוב שלא יהיו גושי קמח.
4 מורידים לסיר עמוק עם שמן חם את הדגים אחד אחד ולא הכל יחד ושלא יהיה דג אחד על השני אם צריך עדיף לטגן בשניים שלושה סבבים.
5 הדגים מוכנים כשהשמן נרגע, הדגים ״שוחים למעלה״ וכשהדג לא עטוף בבועות של טיגון מוציאים למסננת (ולא לנייר בטעות) ומפזרים פלפל שחור גרוס מעל הכל.
תומר בלס ויחי זינו. צילום: שני בריל
תומר בלס ויחי זינו. צילום: שני בריל

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות