קוביות פירה מטוגנות

מתכון לקוביות תפוחי אדמה מטוגנות, שזו כבר התחלה טובה, ההכנה מזכירה ניוקי – רק יותר לכיוון צ'יפס – נשמע לנו מצוין

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

5 תפוחי אדמה בינוניים קלופים
2 כפות קמח
1 כף קורנפלור
1 כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
שמן לטיגון
פרמזן מגורד להגשה
אופן הכנה
1 מרתיחים מים בסיר עם מלח
2 קולפים 5 תפוחי אדמה בינוניים ומכניסים למים עד ריכוך (30-35 דקות)
3 מועכים את תפוחי אדמה לפירה, מוסיפים קמח, קורנפלור, מלח ופלפל
4 לשים עד שנוצר בצק. מחלקים את הבצק ל4 חלקים ומגלגלים כל חלק לצינור בקוטר 2 ס"מ
5 מחממים שמן במחבת לטיגון
6 חותכים לריבועים כל גליל וזורקים את קוביות תפוחי האדמה לשמן
7 מטגנים עד שהם משחימים היטב ומעבירים לנייר סופג
8 בוזקים פרמזן מגורד מלמעלה ומגישים

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות