כדורי פירה מושלמים ברוטב צ׳דר

מתכון לנישנוש מושלם של כדורי תפוחי אדמה מטוגנים עם רוטב צ'דר בצד לפאן במקסימום. מתכון קל להכנה ופשוט של נועה מתוך הבלוג מתכונים קלים וטעימים

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

5 תפוחי אדמה גדולים
5 כפות קמח
1 כפית אבקת אפייה
1 חלבון ביצה
כף מלח
לציפוי : חצי חבילת פירורי פנקו, כפית מלח
רוטב צ'דר:
200 ג׳ פתיתי גבינת צ׳דר או מגורד,
מיכל שמנת לבישול
50 ג׳ חמאה
אופן הכנה
1 מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים לקבעים ומבלשים בסיר מים עם כף מלח ל 20 דקות
2 מסננים את תפוחי האדמה המבושלים, מעבירים לקערה, מוסיפים כף מלח ומועכים לפירה. מצננים.
3 מוסיפים קמח, אבקת אפייה וחלבון ביצה לפירה, מערבבים עד לאיחוד
4 מחממים שמן לטיגון במחבת, צלחת עם פירורי פנקו ומחכים לרתיחת השמן
5 מכדררים כדורי פירה, טובלים בפנקו ומניחים (בזהירות) במחבת עד שהם משחימים, משני הצדדים
6 בינתיים מכינים את הרוטב במחבת נפרדת: שמים חמאה ושמנת, מערבבים לאיחוד ומוסיפים צ'דר. מערבבים עד לאיחוד
7 מגישים חם – בתאבון!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות