קציצות דגים מטוגנות

מתכון קל וטעים לקציצות דגים מטוגנות בטעם ממכר

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
45 דק'
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 קילו דג בקלה
מיץ מ-1 לימון טרי
2 בצלים לבנים חצויים
2 תפוחי אדמה
4 שיני שום
6 כפות פירורי לחם
2 ביצים
2 כפיות מלח
2 כפיות פלפל שחור גרוס
2 כפיות כמון
2 כפיות פפריקה מתוקה
1 כפית צ'ילי גרוס
חצי צרור שמיר קצוץ דק
חצי צרור כוסברה קצוצה דק
שליש כוס שמן קנולה לטיגון
הגשה
רבע צרור פטרוזיליה קצוצה
1 לימון מחולק לפלחים
אופן הכנה
1 שמים את הדג בקערה ומוזגים עליו מחצית ממיץ הלימון ומשרים אותו כ-45 דקות.
2 בתום ההשרייה סוחטים את הדג מכל הנוזלים וטוחנים במעבד מזון יחד עם תפוח האדמה, הבצל והשום.
3 מוסיפים את פירורי הלחם, עשבי התיבול, התבלינים והביצה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
4 מחממים מחבת עם שמן עמוק, יוצרים מהתערובת קציצות באמצעות ידיים משומנות ומטגנית עד כדי הזהבה.
5 מוציאים לנייר סופג ומעבירים לכלי הגשה, מפזרים מעל מעט פרוזיליה קצוצה ומניחים לצידם פלחי לימון.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות