אורז מטוגן בסגנון סיני של רועי סופר

מיליארד סינים לא טועים: כך תכינו אורז עשיר וטעים, ממש כמו בסין. מתכון מתוך “מהמטבח האסייתי” עם הילה אלפרט

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

240 גרם אורז שבושל יום קודם
1 גזר חתוך לקוביות
0.5 כוס שעועית ירוקה חתוכה
0.5 כוס שיטאקה אחרי בישול וסחיטה קצוץ לקוביות קטנות
2 כפות סויה בהירה
0.5 כפית מלח
1 ביצה טרופה
1 כפית שום כתוש
1 כפית ג’ינג’ר כתוש
3 כפות שמן בוטנים
אורז מטוגן בסגנון סיני
צילום: יח"צ, אורז מטוגן בסגנון סיני

אופן הכנה

אופן הכנה
1 מחממים וואק עם שתי כפות שמן.
2 מוסיפים ביצה ומערבבים היטב. מוציאים ומנקים את הווק.
3 מחממים שוב שמן, מוסיפים ג’ינג’ר ושום ומבשלים כ – 30 שניות תוך כדי ערבוב.
4 מוסיפים גזר,שעועית ופטריות.
5 מטגנים כ – 2 דקות.
6 מוסיפים אורז, סויה ומלח ומטגנים תוך כדי ערבוב עוד כ – 2 דקות.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות