כרובית מטוגנת של אבי ביטון

מתכון קל ופשוט להכנה- כרובית מטוגנת. מתוך התכנית “במטבח עם אמא”

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 כרובית שלמה גדולה
1 חבילה פירורי לחם
קורט חווייג’ תימני
קורט פלפל שחור גרוס
קורט מלח
קורט פפריקה
קורט כמון
1 ביצה
שמן לטיגון
אופן הכנה
1 מבשלים את הכרובית במים רותחים במשך כ – 10 דקות, עד לריכוך קל (חצי בישול).
2 מערבבים בקערה את פירורי הלחם והתבלינים.
3 טורפים ביצה בקערה קטנה ומוסיפים מעט מים לדילול.
4 מחממים שמן במחבת.
5 חותכים את הכרובית לחתיכות בגודל הרצוי.
6 טובלים כל חתיכה בביצה ולאחר מכן בתערובת פירורי הלחם והתבלינים (בדומה להכנת שניצל).
7 מטגנים בשמן משני הצדדים עד להזהבה.
כרובית מטוגנת של אבי ביטון
כרובית מטוגנת

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: