סלט ירקות טרי של יהודה עמר
איזה כיף להיכנס למטבח עם אבא, בעיקר כשהוא שף! יהודה עמר נכנס עם ילדיו למטבח ומכין איתם מתכונים שהם אוהבים במיוחד – לבשל ולאכול. הפעם יהודה וילדיו אמרי (3), יונתן (6), נהוראי (16) מכינים סלט ירקות
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דק'
כשרות
פרווה
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
200 גרם שעועית תאילנדית
3 גזרים צבעוניים
1 צנונית
לרוטב:
½ כוס טחינה
מיץ מחצי לימון
1.5 כפית ג'ינג'ר קצוץ טרי
1 שן שום
1 כף סויה
1 כף סילאן
½ כוס מים קרים
מעט שומשום שחור להגשה
מעט תבלין ניו יורק סטייק האוס
אופן הכנה
1 במעבד מזון קוצצים את הירקות לפרוסות דקות.
2 מכניסים את מרכיבי הרוטב לקערה וטוחנים היטב בעזרת בלנד מוט, מוסיפים מעט מים קרים.
3 מגישים את הסלט על גבי צלחת, את הרוטב לצידו ומפזרים מעל שומשום שחור.