אומלט צרפתי של עומר מילר
מתכון מיוחד של עומר מילר לימי הסגר: כך תכינו חביתה בסגנון צרפתי – עם טוויסט: בישול הביצים בשקיות האיחסון משפיע על טעמן והמרקם שלהן. תראו איך זה קורה. והן מתבשלות מבלי לגעת במים.
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
4 שקיות איחסון בינוניות
8 ביצים
8 כפות שמנת מתוקה 32 אחוז
2 גבעולי בצל ירוק
2 קבנוס פרוס
2 כפות פטה יוונית
6 פטריות שמפניון
2 פלפלים אדומים
2 פלפלים חריפים
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
אופן הכנה
1 שוברים את הביצים לקערה.
2 משקשקים אותן היטב בעזרת בלנדר מוט.
3 יוצקים לכל שקית שתי ביצים ומוסיפים תוספת לפי טעמכם האישי.
4 סוגרים את השקיות בעזרת פס הסגירה הכפול.
5 שומרים במקרר.
6 מחממים סיר רחב ושטוח עם מים עד רתיחה.
7 מכניסים בזהירות את השקיות למים ל – 14 דקות.
8 מכניסים בזהירות את השקיות למים ל – 14 דקות.
9 מושכים את השקיות מן המים ופותחים את השקית.
10 מוזגים את האומלט לצלחת לצד שתי פרוסות לחם או פיתה על הגז עם חמאה צהובה.