אומלט (חביתה) צרפתי כמו שאמילי בפריז אוהבת לאכול

רוצים להרגיש כמו אמילי בפריז? קבלו את המתכון עם 3 מרכיבים וקל להכנה לאומלט צרפתי שייתן לכם הרגשה שאתם בבית קפה צרפתי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

אומלט צרפתי
3 ביצים
מלח לפי הטעם
1 כף חמאה, ללא מלח
עירית טרייה להגשה
אופן הכנה
1 מקציפים את הביצים עם המלח עד שהחלבונים והחלמונים מתאחדים לחלוטין, ללא כתמים של חלבון ביצה.
2 על אש בינונית-נמוכה, ממיסים את החמאה במחבת, ואז יוצקים פנימה את הביצים. בעזרת מרית גומי, מגרדים כל הזמן את תחתית המחבת תוך ניעור המחבת בתנועות סיבוביות כדי להבטיח שהביצים מתבשלות לאט, ויוצרות רק קרם קטן, כ-1-2 דקות
3 ברגע שמתחילים לראות את תחתית התבנית במשך יותר משנייה לאחר הגרידה, דחפו את הביצים לצורה עגולה עגולה. מבשלים עד שהשוליים מתמצקים, ואז הטו את המחבת ומגלגלים בזהירות את החביתה על עצמה.
4 הופכים לצלחת, ואז מפזרים עירית.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות