קרפ צרפתי ב 10 דקות
לא תאמינו כמה קל להכין במטבח שלכם.ן קרפ צרפתי. מתכון קל להכנה לקינוח שאי אפשר לטעות בו. הכינו את הנוטלה (או כל תוספת שמתחשק)!
זמן הכנה
5 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
10 דק'
כשרות
חלבי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
מתכון ל 6-8 קרפים
2 כוסות קמח
2 כוסות חלב
2 כפות שמן קנולה
4 שקיות סוכר וניל
2 כפיות תמצית וניל
2 ביצים
אופציות לתוספות: חמאה, סוכר, נוטלה, ריבה, דבש, קצפת, פירות, גלידה, לוטוס, מייפל
אופן הכנה
1 מערבבים בקערה את כל הרכיבים בעזרת מטרפה, עד לקבלת תערובת סמיכה ולא גושית
2 משמנים מחבת רחבה ומניחים על כיריים בחום בינוני
3 יוצקים חצי מצקת ובעזרת תחתית המצקת מורחים את הבלילה על כל המחבת כך שתיווצר שכבה דקה (לא מידי) של קרפ
4 מחכים חצי דקה, השוליים של הקרפ ייראו יבשים, הופכים לצד השני ומטגנים כדקה
5 עורמים את הקרפים המוכנים על צלחת, מורחים איזה תוספת שאוהבים ומגישים
הצג תגובות נוספות
למה זה לא טוב
זה יוצא עבה גם אני סמה בקושי גרם אחד זה מתחיל להיות גדול ולהיות עבה , זה מגיע לממדים של 1000 קילומטר רבוע
זה יוצא עבה גם אני סמה בקושי גרם אחד זה מתחיל להיות גדול ולהיות עבה , זה מגיע לממדים של 1000 קילומטר רבוע
ג'רוחסלה says:
ביקורת
הבלילה יוצאת כמו בלילת פנקייק ולא כמו בלילת קרפ הבלילה יוצאת ממש סמיכה וגם פחות טעימה ממתכונים אחרים
הבלילה יוצאת כמו בלילת פנקייק ולא כמו בלילת קרפ הבלילה יוצאת ממש סמיכה וגם פחות טעימה ממתכונים אחרים
***** says:
***
מתכון מעולה
מתכון מעולה
*** says: