סנובים גודם! מתכונים למארחים בנובי גוד

חוגגים נובי גוד? אספנו מספר מתכונים לשולחן האירוח שלכם

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

סלט הרינג:
2 גזרים
2 סלקים
2 תפוחי אדמה
3 ביצים קשות
2 שמאלץ הרינג, פרוסים לפילטים וללא עצמות
100 גרם מיונז
1 בצל אדום
אופן הכנה
1 מבשלים את הגזר, סלק ותפוחי האדמה. קוצצים את כל המרכיבים המבושלים ואת הביצים הקשות לקוביות קטנות
2 להרכבת המנה: מפזרים בתחתית הצלחת הרינג קצוץ, עליו מניחים בצל, גזר, ביצה, תפוח אדמה וסלק ועליו מורחים מיונז. מעבירים למקרר למינימום של 12 שעות. מגישים עם בצל ירוק מעל
סלט הרינג

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

סלט מיונז (אוליבייה ללא בשר):
2 גזרים קלופים ומבושלים במים רותחים עד לריכוך
2 מלפפונים חמוצים
2 תפוחי אדמה מבושלים וקלופים
3/4 כוס אפונה ירוקה
2 ביצים קשות
5 כפות מיונז
מלח ופלפל
אופן הכנה
1 חותכים את כל המרכיבים לקוביות קטנות. מוסיפים מלח, פלפל ומיונז. מערבבים היטב ומגישים
סלט מיונז

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

סלט סלק:
3 סלקים
אגוזי מלך
8 שזיפים מיובשים
1 כף חומץ
2 כפות שמן
כפית סוכר
מלח ופלפל
להגשה: שמיר קצוץ
אופן הכנה
1 מבשלים את הסלק במים. קולפים, ומגרדים בפומפייה. מוסיפים אגוזים ושזיפים קצוצים ומתבלים בשמן, מלח, פלפל, חומץ וסוכר
סלט סלק

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

פילמני – כופתאות במילוי בשר בקר
200 גרם קמח
1 ביצה
מים
300 גרם בשר בקר טחון
2 בצלים, מגורדים על פומפייה וסחוטים
מעט חומץ
מלח ופלפל
אופן הכנה
1 מערבבים קמח ביצה ומים ומערבבים עד לקבלת בצק גמיש
2 מניחים במקרר לנוח לשעה
3 מקמחים משטח ומרדדים את הבצק, קורצים עיגולים בקוטר של 4 ס"מ
4 המלית: מערבבים את כל חומרי המלית, טועמים ומתקנים מלח ופלפל
5 מכניסים ככפית מהמלית לתוך כל כיסון וסוגרים אותו
6 שמים מים על האש ומרתיחים. מכניסים כל כיסון למים עד שהוא צף ומוציאים אותו
7 מגישים עם שמיר קצוץ
כופתאות בשר

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

בלינצ'ס גבינה מתוקים
לבצק: כוס וחצי (210 ג’) קמח לבן
כף (12.5 ג’) סוכר
קורט מלח
כוס וחצי חלב
2 ביצים
כפית תמצית וניל
3 כפות שמן
למלית הגבינה: 250 גרם גבינה טוב טעם
2 כפות (25 ג’) סוכר
אופן הכנה
הקרפים:
1 מערבבים את כל חומרי הבצק ומערבבים עד שנוצרת בלילה ללא גושים
2 מחממים מחבת שטוחה ושופכים כחצי מצקת מהבלילה כל פעם למחבת. מטים לצדדים כדי שתיווצר שכבה דקה של קרפ, מטגנים דקה כל צד ומעבירים לערימה בצלחת
3 מערבבים גבינת טוב טעם וסוכר (לא חייב אבל אפשר להוסיף לבלילה חמוציות או צימוקים)
4 מוסיפים ככף מהגבינה לכל קרפ, ומגלגלים לצורת בלינצ'ס
5 מגישים עם ריבה ושמנת חמוצה
בלינצ'ס

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות