בישול עם נייר כסף וניילון נצמד

ניסיתם פעם לבשל עם נייר כסף או ניילון נצמד? צורת הבישול הזאת יכולה לשדרג את המנה ולהגביר את הטעמים.

אני מאוד אוהב לבשל בתוך נייילון נצמד ונייר כסף. זה לא מסוכן וצורות הבישול האלו מגבירות את טעמם של המוצרים ושומרות על הערך התזונתי שלהם.

מה כדאי לבשל עם ניילון נצמד?

בתוך ניילון  נצמד אתם יכולים לבשל חזה עוף למשל, עליו אתם יוצקת שמן זית ומוסיפים ירקות מאודים. את כל זה מכניסים לקוסקוסיאר או למכשיר אדים עד שהעוף יתבשל, אתם תראו שהתוצאה מפתיעה; החזה מקבל מגוון של טעמים והופך רך במיוחד, אתם יכולים להגיש אותו מיד או לסיים את התהליך על מחבת עם שמן לוהט כדי לתת לו קריספיות.

גם פילה של דג יהיה נפלא ככה. זהו בישול שדורש חום שלא עולה על 100 מעלות היות והניילון הנצמד עמיד בטמפרטורות עד ל – 120 מעלות.

מה לגבי בישול עם נייר כסף ונייר פרגמט?

נייר כסף וגם נייר פרגמנט טובים גם הם לכמעט אותה מטרה. השינוי מהותי הוא שבישול בעזרתם יהיה בטמפרטורה גבוהה של למעלה מ – 200 מעלות בתנור. על מנת ליצור אדים בעזרת הנוזלים, ניתן להוסיף, יין , שמן, חמאה וכו’.
צורה זו של בישול נקראת PAPILLOTE, היא מאוד נפוצה בעולם בכלל ובצרפת בפרט.

הצעת מתכון – "בלוטין"

לי יש מנה שנקראת “בלוטין”. זו מנה שהיא להיט כבר 22 שנה. מדובר  ב – 2 פילטים של דג לברק ממולאים בפטריות, ירקות שורש, צנוברים ושמן זית. הכל אפוי בתוך נייר כסף ובטמפרטורה של 200 מעלות במשך 13 דקות. תנסו ולא תצטערו!

מומלץ לקרוא גם:

מה זה “דג בפפיוט”?

קיצורי דרך במטבח: 13 טיפים שיהפכו את החיים שלכם להרבה יותר קלים!

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות