עוגיות פרח ממולאות של אנה בריימן

עוגיות בצורת פרח פריחות וטעימות במילוי נוטלה, ריבה וממרח לוטוס. אפשר להכין אותן עם מילוי קלאסי של ריבה או כל מילוי אחר שאוהבים

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק:
150 גרם קמח
100 גרם חמאה
2 כפות חלב (ניתן להחליף בחלב צמחי כלשהו: חלב סויה, חלב שקדים וכו’)
60 גרם (6 כפות) אבקת סוכר
0.5 כף תמצית וניל
1 קורט מלח
למילוי:
0.5 צנצנת ריבת תותים/אוכמניות או ממרח נוטלה או ממרח לוטוס
עוגיות פרח במילוי ריבה
צילום: shutterstock עוגיות פרח במילוי שוקולד
אופן הכנה
1 ערבבו במיקסר את כל החומרים היבשים : קמח, חמאה, אבקת סוכר, מלח
2 הוסיפו לבצק את החלב ותמצית הוניל והמשיכו לערבב במיקסר עד לקבלת בצק אחיד
3 עטפו את הבצק בניילון נצמד והניחו לשעה במקרר
4 הוציאו מהמקרר את הבצק ורדדו אותו על גבי המשטח לעובי 3 מ”מ
5 עם קורצן עוגיות, קרצו פרחים מהבצק (אפשר לקרוץ בכל צורה אחרת שתבחרו) והניחו אותם על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה
6 אצל חצי מהפרחים שקרצתם, קירצו עיגול במרכז העוגייה ליצירת חור
7 הכניסו לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך 10-12 דקות עד שהעוגיות מקבלות גוון זהוב
8 הוציאו מהתנור והניחו לעוגיות להתקרר
9 לאחר העוגיות התקררו, הניחו חצי כפית ריבה או כל ממרח אחר שאוהבים על גבי כל אחת מהעוגיות שאינן עם החור באמצע. לאחר מכן הניחו מעל כל אחת מהן, עוגייה עם החור באמצע

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות