הרשמו ותתחילו להנות מאלפי מתכונים מהשפים הגדולים בארץ, המלצות לטיולים, בריאות והחיים הטובים
התחברו באמצעות
שכחת סיסמה?
הירשמו כאן
הרשמה באמצעות
לפחות 6 תווים באנגלית. לפחות מספר אחד, אות גדולה אחת , תו אחד מיוחד (!,# וכו')
התחברו כאן
מלא/י את כתובת הדואר האלקטרוני של המשתמש שלך וישלח אליו קישור לאיפוס הסיסמה
חזרה להתחברות
הילה אלפרט במסע קולינרי בעקבות חומרי הגלם הפופולאריים במטבח הישראלי. הפעם היא מבקרת בטחנות קמח ומכינה כיסוני בשר הודו באידוי טיגון מוגשים בזרעי עגבניה וראגו לחי על כופתאות סולת חריפות