קייק פופס בעיצוב פלמינגו ורוד של איה תמם

איך מכינים קייק פופס מעוצב? עוגות אישיות בעיצוב של פלמינגו ורוד, עיצוב ומתכון של איה תמם "עוגאיה" – מומלץ להכין עם הילדים! 

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

עוגת שוקולד מוכנה בתבנית אינגליש קייק
100 גרם שוקולד מריר
100 גרם שמנת מתוקה
400 שוקולד לבן לציפוי
צבע שוקולד ורוד של “עלמה”
בצק סוכר ורוד, אדום של “עלמה”
אבקת סוכר
שוקולד לבן מומס
צבע מאכל שחור של “עלמה”
מקלות סוכריה
אופן הכנה
1 ממיסים את השוקולד המריר והשמנת לצורך הכנת גנאש ע”י המסה בפולסים במיקרו או בבן מארי, עד לקבלת קרם חלק ואחיד.
2 מפוררים את העוגה ומוסיפים את גנאש השוקולד לפי הצורך עד לקבלת עיסה אחידה שניתן ליצור ממנה כדורים.
3 יוצרים צורה של קונוס ומכניסים למספר דקות למקפיא.
4 לאחר שהקונוסים מתקשים מעט, בעזרת שוקולד לבן מומס, מדביקים מקל סוכריה לכל קונוס ומכניסים שוב למספר דקות למקפיא.
5 ממיסים את השוקולד הלבן בתוך שקית זילוף בכלי עם מים חמים.
6 כאשר השוקולד מומס לחלוטין נעביר לכלי קטן. מוסיפים צבע שוקולד ורוד ונערבב את השוקולד היטב. טובלים את הקונוסים אחד אחד בתוך השוקולד עד שכל קונוס מכוסה בצורה אחידה. נותנים לשאריות השוקולד לנזול. מניחים על גבי שקף ומכניסים לקירור.
7 בשוקולד שנותר ניצור כנפיים בעזרת משיכות שוקולד: לוקחים מעט שוקולד עם כפית, מניחים על גבי שקף, ומושכים את השוקולד עם הכפית.
8 מפזרים מעט אבקת סוכר על משטח העבודה ומערבבים בלישה בצק סוכר ורוד ואדום.
9 מתחילים בבסיס של כדור אותו הופכים לנחש. מדקקים את אחד הקצוות ליצירת מקור.
10 כס”מ מקצה המקור מדקקים עוד קצת את הבצק ומכופפים (כמו בסירטון)
11 חותכים את האורך המיותר ומניחים כמה שעות טובות ליבוש.
12 בעזרת מכחול דק וצבע מאכל שחור, צובעים את המקור ומציירים עיגול קטן לעין.
הרכבה
1 טובלים את קצה הצוואר בשוקולד ומדביקים לקונוס שיצא מהקירור.
2 את הכנפיים מדביקים גם בעזרת שוקולד.
3 מציירים את העין השנייה
4 בונוס: במקום פלמינגו מקייקפופס עוגה, ניתן להכין פלמינגו ממרשמלו גדול. נחתוך את הקצוות ונדביק את הראש על המרשמלו ואת הקצוות שחתכנו נחבר ככנפיים עולות.
קייק פופס בעיצוב פלמינגו ורוד של איה תמם
קייק פופס בעיצוב פלמינגו ורוד של איה תמם

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות