נשנושי קדאיף פיסטוק ממכרים מ – 3 מרכיבים בלבד של שירן מתתיהו
הגרסא של שירן מתתיהו לטרנד השוקולד קדאיף שהגיע מדובאי. מתכון מ 3 מצריכים בלבד ויש לכם נשנוש מתוק וממכר שלא תוכלו להפסיק לאכול! אפשר לשבור ולשמור במקפיא וזמין תמיד כשמארחים.
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דקות
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
100 גרם שיערות קדאיף מעורבבות עם 50 גרם חמאה מומסת
300 גרם שוקולד לבן/חלב/מריר לבחירה מימונס
50 גרם פיסטוק קצוץ
אופן הכנה
1 מערבבים את שיערות הקדאיף עם החמאה ופותחים אותם עם הידיים.
2 לקצוץ בבלנדר את הפיסטוקים.
3 מניחים על מגש אפייה ומניחים נייר אפיה ואופים בתנור שחומם ל180 מעלותכ10 דקות עד להשחמה (שימו עין, הן נשרפות בשניות)
4 לאחר האפייה מפוררים את שיערות הקדאיף.
5 ממיסים את השוקולד – שוקולד ייעודי לאפייה במיקרוגל בפולסים של 30 שניות בכל פעם ומערבבים עד להמסה מלאה.
6 מוסיפים פנימה את שיערות הקדאיף והפיסטוקים.
7 משטחים בתוך שקית זיפר
8 מקפיאים ל10 דקות ושוברים לנישנושים.
9 שומרים בקופסה אטומה במקרר עד שבוע או במקפיא עד חודש